Ons nieuw kantoor

Voor ons nieuw kantoor verhuizen we, het hoekje om. Een grotere ruimte moet ons de mogelijkheid geven het kantoor verder te ontwikkelen en met de nieuwe locatie hopen we meer uit de anonimiteit van het straatbeeld stappen.

Het nieuw kantoor bestaat uit een gelijkvloers over de volledige diepte van het pand met aansluitend een winkelruimte.

Het pand had een flinke opknapbeurt nodig. Ontwerpen werden bedacht, plannen werden uitgetekend. Inmiddels zijn we met de verbouwing  gestart. Naar goede gewoonte hebben we de ruimte compleet gestript, zodat we vanaf nul kunnen opbouwen. Op deze manier kunnen we het volledige potentieel van de ruimte benutten. Enkel de authentieke vloer in de winkelruimte hebben we behouden. Het nieuwe ontwerp moet het karakter van de jaren 50 uitstralen.

'Let it snow!'

Leidingen werden toegevoegd/vernieuwd en een nieuwe betonplaat werd gegoten.

Afbraak van de bestaande toestand. De ruimte was opgedeeld in 2 lange smalle ruimtes en enkele kleinere kamers. Wij hebben de ruimte teruggebracht naar de oorspronkelijk toestand uit 1950. Namelijk één grote open ruimte. Hiervoor verwijderden we alle binnenmuren.