In haar uiteenlopend werk als interieurarchitecte verzorgt Lene Van Look zowel uw grote als kleine projecten: van het concept voor een nieuwe keuken of badkamer tot het inrichten van een appartement, landhuis of zelfs kasteel. Maar ook verbouwingen & inrichtingen van winkels, bakkerijen en kantoren behoren tot haar geliefkoosde werkveld. Lene’s werkwijze oogt verrassend authentiek, gedurfd en doordacht met oog voor het kleinste detail. In haar ontwerpen – zowel minimalistisch als sfeervol – staan de termen functioneel, speels & luchtig en mens-gericht telkens opnieuw bovenaan.

In de relatie met haar klanten legt Lene een grote luisterbereidheid aan de dag. De basis voor een grondige analyse van uw verwachtings- en levenspatroon en een constructief overleg van schets tot realisatie.Elk ontwerp wordt in detail besproken, tot het volledig aansluit bij de verwachtingen en de levensstijl van de klant. Daaraan koppelt ze een sterk organisatorisch talent om de werken volgens planning te organiseren. Haar rustige en empathische persoonlijkheid, gecombineerd met een rijke ervaring, zorgt ervoor dat ze een absolute expert is in probleemanticipatie.

"Ons hele team werkt vanuit een gezamenlijke visie en passie voor architectuur"

Betrouwbare vaklui garanderen vlot bouwproces

De interieurarchitecte kruipt tevens in de huid van projectcoördinator, waardoor ze eveneens verantwoordelijk is voor de realisatie van haar ontwerp. Dankzij haar jarenlange ervaring beschikt Lene over een groot aantal betrouwbare vaklui in verschillende prijsklassen. De communicatie tussen de klant en die verschillende kleine aannemers, behartigt ze tot in de puntjes. Dat resulteert in een vlot bouwproces met snel overleg en schakeling tussen de opeenvolgende stappen. Een proces waarbij kwaliteit steevast primeert op kwantiteit. En dankzij haar uitgebreid relatienetwerk van winkels, magazijnen, leveranciers, architecten en ingenieurs vindt zij voor elk ‘interieurpotje’ ook het gepaste deksel.

Opleiding

Master of Arts – Design Academy Eindhoven
Interieurarchitectuur – Sint-Lucas Gent
Bouwkundig tekenen – Hoogstraten

 

Ervaring

Sinds 2006 eigen kantoor Lene Van Look
Veertien jaar in-house architect Dries Van Noten
Twee jaar Vincent Van Duysen
Zeven jaar Gert Voorjans