Project Begijn

I acquired this dwelling in 2002, while working for Gert Voorjans. Because the building was in such a bad condition and it rained inside, the owner, who was an acquaintance, decided to empty it out. I immediately contacted him and we reached an agreement that same evening about the sales price. I received the keys three months later. I renovated the building from top to bottom. Because it was too small to live in, I built an additional floor at the rear. After the first year of renovation, the house was essentially water and windproof but I still had to tackle the garage and the rooftop garden. The interior design and finishing were carried out in various phases. The garage has since become my office, where my team and I welcome our clients in a personal and beautiful setting.

"Because it was too small to live in, I built an additional floor at the rear"

Photography: Diane Hendrikx