Project Lammekens

Deze woning situeert zich in een autovrije straat in het Antwerpse stadscentrum. Omdat ze op mijn website lazen dat ik goed kan luisteren, nodigden de bewoners mij tijdens de zomer van 2018 uit op het terras van de binnentuin. Ze legden me een selectieve verlanglijst voor: ronde vormen, warme woestijnzandkleuren, duurzame materialen, natuurhouten deuren/kastdeuren, linnen behang, veel berging en een onderhoudsvriendelijke uitvoering.

Na de ondertekening van de overeenkomst, gingen we aan de slag op basis van de voorgelegde wensenlijst. We startten met de ontmanteling op 1 april 2019 en volgden een erg strakke planning. In die mate zelfs dat we de werken vroeger afsloten dan de geplande einddatum. De klant verhuisde eind november 2019. Bijgevoegd beeldverhaal toont hoe we de wensen van de klant zoveel mogelijk realiseerden.

"Dankzij de expertise en het inlevingsvermogen van Lene kon ik mijn droomparadijs creëren"

We hebben al de materialen en kleuren met zorg en oog voor detail geselecteerd. Natuursteen in fascinerende aardetinten, mediterraan stucwerk, linnen behang, meubilair vervaardigd uit authentieke kaasplank en goudkleurige details. Elke dag opnieuw prijs ik me gelukkig en dankbaar omdat ik thuis omringd ben door zoveel schoonheid.

Fotografie: Diane Hendrikx